Dag 1
Door: limboxpress
Blijf op de hoogte en volg robin
05 Februari 2011 | Frankrijk, Parijs
Eindelijk na het lange wachten is het zover, we gaan naar Afrika! Vroeg opstaan de laatste dingen pakken en regelen. Om 9 uur smorgens verzamelen we bij carpoolplaats in urmond, Ferdie en Kay waren te ver doorgereden dus die stonden ergens anders op ons te wachten. Samen met familie en vrienden vertrokken we richting Bakel in Brabant voor de offeciële opening. Eenmaal in Bakel aangekomen stonden de meesta GFA auto`s al klaar. Na nog wat dingen verdeeld en besproken te hebben moest ons team als eerste over de brug rijden. Toen begon onze reis richting de Geuselt in Maastricht waar nog andere familieleden en vrienden ons stonden op te wachten. Na enige traan en knuffels zijn we vertrokken richting belgië en zo door naar Frankrijk. Hier gaan wij onze eerste keer overnachten. Eenmaal aangekomen in het hotel in Frankrijk worden we per team een tweetal kamers toegewezen waar wij kunnen overnachten, bedden en dekens zijn er al dus we hoeven niet veel uit te pakken. Nadat we ons een beetje geinstalleerd hebben kunnen wij naar de grote zaal gaan en hebben we ons een paar pilsjes gedronken en daarna een lekker diner gehad. Morgen moeten we weer vroeg op en de laatste paar dagen van voorbereiding zijn ook zwaar geweest dus we gaan allemaal al vroeg slapen.