Dag 4
Door: limboxpress
Blijf op de hoogte en volg robin
08 Februari 2011 | Frankrijk, Pézenas
Na weer een nachtje slapen van maximaal 7 uurtjes zijn we om half 8 opgestaan. Rustig aan hebben we allemaal onze spullen gepakt en besloten om toch maar niet in het hotel te ontbijten vanwege de lange tijd dat al het eten al op dezelfde plek leek te liggen. Een paar km verderop zijn we gestopt vanwege problemen met de Land Rover van Wim en Rob. Hij had alweer te weinig koelvloeistof, de dag van tevoren had hij hetzelfde probleem en hebben we hem bijgevuld. Het bleek de koelvloeistofpomp te zijn die lekte. Hier hadden wij niet alle onderdelen voor bij ons en we hebben dus naar een garage gezocht zo kort mogelijk in de buurt. Het duurde ongeveer 2 uurtjes voor de nieuwe koelvloeistofpomp geleverd en gemonteerd werd. Rond 12:30 was alles gerepareerd en zijn we weer vertrokken, op naar Cordoba. Na een tijdje rijden zijn we nu alweer in het hotel Las Camelias waar we blijven overnachten. Hier in het hotel is iedereen van Go For Afrika samen gekomen en we gaan met alle teams samen over naar Marokko morgenvroeg. Onze auto verbruikt nogal wat diesel en we hebben beide nog snel eventjes wat geld gepint en wat drank gehaald zodat we er weer een hele tijd tegenaan kunnen. We hebben gehoord dat we niet veel lekker warm water meer krijgen om mee te douchen dus dit hotel is onze laatste stop voor een lekkere warme douche, daarna lekker vroeg naar bed want we moeten weer vroeg weg.