Dag 13
Door: limboxpress
Blijf op de hoogte en volg robin
18 Februari 2011 | Marokko, Rabat
Rond 11u zijn we weer met de hele groep de weg op gegaan. De weg was lang en saai, hier en daar staat een dorre struik en voor de rest is er alleen maar zand. Gelukkig is er politie hier, ook in de Sahara zijn er dorpjes en voor elk dorpje staat een politiepost. Bij deze posten hebben we de kopiën dan onze papieren moeten laten zien, gelukkig ging alles zonder problemen want de meest politiemannen hebben een shotgun of A.K. of iets dergelijks omhangen. Gelukkig zijn ze wel vrijwel allemaal vriendelijk en vragen ze zo af en toe ook of we iets van alcohol of een trui of iets dergelijks kunnen missen. Vandaag had ik het zwaar omdat we de hele tijd alleen maar door de dorre sahara reden en ik mijn vriendin ontzettend mis. Er is hier niks van afleiding alleen maar zand en dorre takken. Aan het eind van de dag kwamen we aan op een camping, hier was vrijwel iedere deelnemer van Go For Africa aanwezig. We zijn vroeg gaan slapen.