Dag 22
Door: Robin
Blijf op de hoogte en volg robin
27 Februari 2011 | Senegal, Dakar
Vandaag om 9 uur vertrekken maar weer vertrekken we rond half 10 a 10 uur. Je kunt ook wel zeggen we vertrekken gewoon als de laatste klaar is. De reis was wel leuk maar vermoeiend, veel gaten in het wegdek en het asfalt moest je op sommige plaatsen zoeken. Er reden 2 motoren met onze groep mee waarvan ene telkens off-road ging rijden, hij kon best goed rijden maar het is een kwal. Iedereen hoopte gewoon dat hij een keertje viel, en toen kwam het moment via de mc bak hoorden we: Even wachten we zien de motorrijder niet meer, en jawel hoor meneer was op zijn gezicht gegaan en iedereen voelde met hem mee ‘’NOT’’. We kwamen bij de grens van Senegal naar Gambia en moesten 10 euro betalen voor eruit te gaan per auto en 5 euro voor een motor. Overal liepen meiden met een schaal op hun hoofd met of bananen, drinken, cashewnoten echt van alles hadden ze. Uiteindelijk bij een meisje nootjes gekocht en bij nog een ander meisje bananen. We reden richting de boot om over te steken, het is een Nederlandse veerboot met 4 motoren, nu doet nog maar 1 het. We stonden in de rij en opeens kregen we het signaal dat we de boot op moesten rijden, eenmaal op de boot klonk er een geluid en opeens kwamen mensen de boot opgerend en er werd gepropt tot de boot ook helemaal vol zal. Het leek een eeuwigheid te duren de boot was niet vooruit te branden. Er kwam een man naar me toe en vroeg waar ik vandaag kwam, nou beetje gepraat gaf hij zijn nummer aan mij. Ik dacht slim te zijn en sloeg het op en dacht ik bel jou toch niet, toen vroeg hij om even over te laten gaan en ik dacht nou oké, oeps nu heeft hij ook mijn nummer shit! Hij was bezig over als ik in Senegal terug was ik hem moest bellen want hij had een TucTuc en zou me de beste plaatsen laten zien, en vrouwen geen probleem die regelde die me ook wel. Toen ik zei dat k getrouwd was en een foto liet zien van Wynia en mij probeerde hij het anders, hasj daar kan ik ook wel aankomen zei die, toen ik zei dat ik niet rookte ging hij weg haha! We kwamen aan land en reden naar een camping waar we even gingen zitten wachten op de anderen omdat niet iedereen op de zelfde boot over kon. Hier met Wynia gebeld en hebben het beide toch wel zwaarder dan we van te voren dachten, maar dat is een goed teken toch? Iedereen was goed overgekomen en we vertrokken naar een soort camping maar ook met huisjes, toen we daar aankwamen, nou echt waar geweldig overal waar je keek stonden mensen te dansen en te trommelen mensen schreeuwden het was één groot feest! Na wat gegeten en gekeken te hebben zijn we gaan slapen, alweer heb ik op het dak geslapen want in de huisjes was het me veels te warm! (Oeps de matras van de vorige camping meegenomen!)
14 Maart 2011 - 17:25
Wynn:
Lieve schat, wanneer zijn wij getrouwd dan? (A)
x.houvanjee! <3