Dag 27 - Reisverslag uit Baïla, Senegal van robin ariens - WaarBenJij.nu Dag 27 - Reisverslag uit Baïla, Senegal van robin ariens - WaarBenJij.nu

Dag 27

Door: Robin

Blijf op de hoogte en volg robin

04 Maart 2011 | Senegal, Baïla

Goede Morgen, vandaag gaan we terug naar de school om te kijken wat ze hebben en wat ze nog kunnen gebruiken, dan kunnen we dit zoeken in de containers. we kunnen dan ook nog kijken of wij iets kunnen gebruiken voor onze stage te kunnen voldoen. Mr Sanee wil graag dat de verlichting van de Rocky word gemaakt, deze auto word gebruikt bij de parade van Vrijheidsdag, zo laat hij omstanders zien wat de bedoeling is op de school enz. Hier hebben wij dus kabels zekeringen en relais voor nodig. Er is inderdaad een avondklok en deze gaat inderdaad om 19:00uur in, er mag dan niet meer met motorvoertuigen gereden worden. wij kwamen bij een politiepost maar mochten gelukkig nog net door. Eigenlijk hadden we onze auto moeten laten staan en daar slapen. De avondklok is voor de militairen en politie, deze worden namelijk aangevallen door mensen maar ook omdat de wegen slecht zijn, overal loopt vee en de verlichting werkt niet goed of helemaal niet van de voertuigen. De school ligt maar iets van 300M verwijderd van onze verblijfplaats dus met de fiets is dit ook wel te doen. na het magazijn wat te hebben opgeruimd zijn we een beetje gaan schrijven wat we daar hebben achter gelaten en wat we nog moeten hebben. Het magazijn word gebruikt voor de hele school, er staan dus ook spullen van andere afdelingen en het is er een zooitje. We laten ze dus ook zien als je het opruimd dat het makkelijker werken is. Na 2 uurtjes voel ik me weer slecht, ik zeg tegen Wim dat ik even buiten ga zitten want ik voel me weer niet goed, vanmorgen Melk met cornflakes gehad en dat is niet goed gevallen. terwijl ik buiten zit ben ik misselijk en duiselig, ik heb het gevoel dat ik telkens moet overgeven maar kan het nog goed tegenhouden door telkens door te slikken. Het is er warm en ik voel me al niet goed, het is geen leuke combinatie. Na een tijdje zijn we klaar en gaan we terug naar onze verblijfplaats, hier ga ik op bed liggen en probeer wat te slapen. Wim komt me wakker maken als we terug naar Tanji gaan voor het weekend. De reis terug was niet leuk, ik voelde elk bultje en kuiltje in mijn maag en voelde me ziek. Bij grensposten en politieposten bleef ik in de auto zitten, ik was te moe en uitgeput om te lopen. Eenmaal aangekomen ga ik per direct na bed en ik slaap een beetje.