Dag 15 - Reisverslag uit Rabat, Marokko van robin ariens - WaarBenJij.nu Dag 15 - Reisverslag uit Rabat, Marokko van robin ariens - WaarBenJij.nu

Dag 15

Door: limboxpress

Blijf op de hoogte en volg robin

20 Februari 2011 | Marokko, Rabat

Dag 15
Vannacht lekker in een hotel geslapen, heerlijk uitgeslapen. toen iedereen eenmaal klaar was met internet en eten en verzorgen zijn we weer vertrokken. We hoefde niet veel kilometers te rijden maar dit deden we zodat we maandag nog maar 80 km van de grens van Mauritanië afzaten anders moesten we te vroeg vertrekken. Op weg naar het volgende hotel zijn we eerst nog even gestopt langs de zee, Robin ging als enigste zwemmen en vond het water heerlijk warm. Er zaten een paar leuke golven tussen al waren sommige wat erg hoog waardoor hij weer terug kwam gerend of koppie onder ging. Er waren nog 2 mensen aan het vissen die erna zeiden: There Are White Sharks Swimming Here . Ja ja tuurlijk! Ook vonden we op het strand schedels of hoe ze dat ook noemen van inktvissen. Eenmaal aangekomen in het hotel ging iedereen weer op wifi voor internet. Hier hield iedereen zijn dagboek, logboek of thuisfront op de hoogte. Foto`s uploaden is niet te doen, vooral met de camera van Robin want die foto`s zijn te groot. Snel nog even getankt voordat we naar bed gingen anders moeten we dan morgen doen, we vertrekken morgen rond 08:00 uur en dan gaat iedereen tanken dus zijn we die lekker voor.