Dag 6
Door: limboxpress
Blijf op de hoogte en volg robin
11 Februari 2011 | Marokko, Rabat
Rond 8 uur zijn we allemaal uit ons tentje gekropen en hebben we alles bij elkaar gepakt en zijn we vertrokken richting Safrou. De weg was niet altijd even best en de ene auto had het er wat moeilijker mee als de andere. Dit heeft natuurlijk ook veel tijd gekost maar de wegen door de bergen waren echt prachtig en een genot om door te rijden. Op de smalle wegen die door de bergen slingeren kwamen we niet veel ander verkeer tegen en konden we met een flinke vaart door rijden. Dit is heel wat anders dan wat toeren in ons Limburg, aan deze wegen komt geen eind en elke bocht is weer anders, het is gewoon heerlijk om zo te kunnen rijden. nadat we alle hobbelwegen achter de rug hadden waren we eindelijk aangekomen in Safrou. Hier hebben we gelukkig bij ons 4e hotel een match gevonden, het is niet duur en ze hebben een warme douche, goede bedden en bovenal hebben ze Wifi. Hier hebben we allemaal even alles kunnen bijwerken en zijn we weer vroeg gaan slapen.