Dag 11
Door: limboxpress
Blijf op de hoogte en volg robin
16 Februari 2011 | Marokko, Assa
Vanmorgen zijn we vroeg opgestaan met de veronderstelling dat we vandaag weer wat kilometers zouden gaan rijden. Dit was echter niet het geval omdat we gisteren de afstand voor 2 dagen hadden gereden en de andere teams achter lagen. Vandaag hebben we maar wat in het dorp rondgekeken en bleek dus dat er omdat er feest was 7 dromedarissen geslacht werden. We hebben dit niet gezien maar een paar andere van onze groep hebben het resultaat gezien van dit schouwspel. Op een foto zagen we een hele hoop bloed, uitwerpselen en darmen liggen, voor de rest was er vrijwel niks over van de dromedaris want al het vlees word weggegeven aan de meest arme mensen in het dorp. Hoewel dit feest nogal vreselijk klinkt is het wel voor een goed doel. We hebben weer in hetzelfde hotel geslapen als gisteren en hebben hier ook voor 11 euro ieder een diner gehad. Het eten was alweer niet echt lekker en dat hadden we ook wel verwacht. Daarom hebben we samen met Cyril frieten gemaakt in de keuken van het hotel voor onze groep en nog een paar andere gelukkigen die er op een of andere manier vanaf wisten dat wij eten waren aan het maken.